Logo 112Overijssel

Redactie overval 0 reactie(s) wo 24 mei 2023, 17:29

Aanhouding na woningoverval in Denekamp

DENEKAMP – De politie heeft dinsdagmiddag 23 mei een 28-jarige man uit Oldenzaal aangehouden voor een woningoverval in Denekamp. In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 januari 2022 werden bewoners van een woning aan de Johanninksweg in het dorp slachtoffer. De overval heeft veel impact gehad.

Vier gemaskerde mannen drongen de woning die nacht binnen, waar de bewoners op dat moment lagen te slapen. Uiteindelijk gingen ze er met een contant geldbedrag vandoor.

Overvallen hebben gigantisch veel impact op slachtoffers. Vaak zet de overval iemands leven emotioneel voor langere tijd op z’n kop. Reden voor de politie om zaken als deze uiterst serieus op te pakken, ook al duurt het soms lang om tot een aanhouding te komen. Door gedegen onderzoek, waaronder DNA-onderzoek, is de recherche er uiteindelijk in geslaagd om tot aanhouding van een verdachte te komen.

De man uit Oldenzaal zit vast voor verder onderzoek. Hij wordt verhoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.