Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 28 april 2023, 0:05

Auto mist bocht en belandt in de sloot; bestuurder nergens te bekennen

Laatst bijgewerkt: vrijdag 28 apr 2023 om 01:55 uur

DIEPENVEEN – Een automobilist is donderdagavond er vandoor gegaan nadat hij met zijn BMW rechtdoor reed en in een sloot aan de Randerstraat in Diepenveen terecht kwam. De politie is naar hem op zoek.

Het eenzijdige ongeluk werd rond 22.15 uur gemeld bij de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek van de bestuurder geen spoor te bekennen. De politie is naar hem op zoek. Opmerkelijk is dat zijn vrouw, wel op de ongelukslocatie is. Zij zou zijn komen aangelopen aldus agenten. Of zij bij de man in de auto zat ten tijde van het ongeluk is niet bekend.

Een berger is ter plaatse en zal de zwaar beschadigde auto uit de sloot moeten vissen. De politie vermoedt dat de man er vandoor is gegaan omdat hij mogelijk onder invloed zou zijn van alcohol. In de omgeving van het ongeluk rijden meerdere politiewagens rond op zoek naar de man.

112 Diepenveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Diepenveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Diepenveen. Alle 112 alarmeringen uit Diepenveen kan je live volgen via 112 meldingen Diepenveen.

Locatie

112 Melding

22:32:04 27-04-23 Voertuig te water (personenauto) Randerstraat Diepenveen Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Waterschap Overijsselse Delta)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.