Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 02 oktober 2023, 15:39

Auto rijdt speelplein kinderopvang Zwolle op: kind en bestuurder gewond

ZWOLLE – Een kind is vanmorgen gewond geraakt toen door nog onbekende oorzaak een auto op het speelterrein van kinderopvang ’t Werkel aan de Dijkgraafhof in Zwolle belandde. Ook de bestuurder van de auto raakte gewond.

Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse en er zijn twee traumahelikopters opgeroepen, maar die zijn ook weer afgemeld.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Duidelijk is in elk geval dat een auto vanaf de openbare weg op het speelterrein van kinderopvang ’t Werkel in de wijk Stadshagen is beland. Daar waren vanmorgen rond negen uur meerdere personen aanwezig. Volgens de Veiligheidsregio IJsselland is daarbij één kind gewond geraakt. Het kind en de bestuurder van de auto zijn in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Locatie

112 Melding

09:02:15 02-10-23 P 1 BON-04 HV weg letsel Dijkgraafhof Zwolle 041034 041197 Brandweer IJsselland (OvD Zwolle)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.