Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 04 november 2023, 0:51

Bestelbus raakt van de weg in Deventer, bestuurder spoorloos

Laatst bijgewerkt: zaterdag 4 nov 2023 om 02:56 uur

DEVENTER – Op de Nico Bolkensteinlaan in Deventer is een bedrijfsbusje van de weg geraakt. De bestuurder is in geen velden of wegen te bekennen. De politie is naar hem op zoek.

Rond 22.30 uur kregen de hulpdiensten een 112melding binnen van een ongeluk. Meerdere brandweerwagens, politiewagens en een ambulance kwamen ter plaatse. Ter plekke bleek een bestelbus van de weg te zijn geraakt en een verkeersbord omver te hebben gereden. De zwaar gehavende bestelbus staat in de berm langs de weg.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten geen bestuurder aan bij het voertuig. Agenten zijn in de wijk naar de bestuurder op zoek.

De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld waarna zij retour zijn gegaan. Ook de ambulance kon onverrichte zaken retour.

Eén deel van de Nico Bolkensteinlaan is afgesloten. De bestelbus moet worden afgesleept.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

112 Melding

22:16:22 03-11-23 Aanrijding letsel Rielerweg Deventer 694022 Politie IJsselland (Persvoorlichter)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.