Redactie overig 0 reactie(s) di 12 juli 2022, 15:48

Beveiliger van het Enschedese ziekenhuis MST in zijn been gestoken

Laatste update: 7 maanden geleden

ENSCHEDE – Een 43-jarige beveiliger van het Enschedese ziekenhuis MST is in de vroege ochtend, dinsdag 12 juli omstreeks 00.45 uur, gewond geraakt. Een vrouw, met mogelijk zorgwekkend gedrag, is aangehouden en opgesloten voor nader onderzoek.

Een 38-jarige vrouw uit Enschede bevond zich in de spoedpost van het ziekenhuis. Op een gegeven moment is zij, mogelijk in verwarde toestand, het ziekenhuis uitgerend. De beveiliger is haar achterna gerend. Op de kruising Koningsplein met de Beltstraat kreeg de beveiliger haar onder controle. De vrouw had een mes bij zich en stak hiermee de beveiliger. De inmiddels gealarmeerde politieagenten hebben samen de beveiliger de vrouw onder controle gebracht. Ze hebben haar het mes afgepakt, aangehouden en opgesloten in het politiecellencomplex in Borne voor nader onderzoek.

De beveiliger is daarop meteen overgebracht naar de spoedpost alwaar hij onder behandeling is gesteld. Hij heeft aangifte tegen de vrouw gedaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.