Logo 112Overijssel

Redactie overig 0 reactie(s) ma 28 augustus 2023, 3:28

Dode bij incident tussen vrachtwagenchauffeur en wegwerkers op de A1 bij Deventer

Laatst bijgewerkt: maandag 28 aug 2023 om 12:46 uur

DEVENTER – Bij een incident tussen een vrachtwagenchauffeur en wegwerkers op de oprit van de A1 bij Deventer is een dode gevallen.

Volgens de politie vond even voor 21:30 uur een mishandeling plaats. Hierbij is een 57-jarige man uit Laag-Soeren onwel geworden. De man moest worden gereanimeerd, maar ondanks massale inzet van de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter is het slachtoffer overleden. Of het gaat om de chauffeur of een van de wegwerkers is nog niet duidelijk.

De politie doet onderzoek naar het incident en het overlijden. In verband met dit onderzoek zijn twee mannen aangehouden. Een 36-jarige man uit Rossum en een 52-jarige man uit Hengelo. Wat zich heeft afgespeeld en wat de rol van de diverse betrokkenen was, wordt nog onderzocht.

Ten tijde van het conflict werd op de onderliggende N348 de oprit naar de A1 bij Deventer Oost net afgesloten door de wegwerkers vanwege nachtelijke werkzaamheden. In hoeverre dit een rol heeft gespeeld wordt onderzocht.

De weg is volledig afgesloten voor politie onderzoek. Een naastgelegen Van der Valk hotel is daardoor volledig onbereikbaar geraakt omdat de enige toegangsweg naar het bedrijven terrein nu is gestremd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.