Logo 112Overijssel

Redactie landelijk 0 reactie(s) wo 18 januari 2023, 17:15

Donderdagochtend drukker door winters weer en staking OV-bedrijven

Laatst bijgewerkt: woensdag 18 jan 2023 om 21:20 uur

NEDERLAND – Weggebruikers moeten in de nacht naar donderdag en donderdagochtend rekening houden met mogelijke gladheid door winters weer. Door de combinatie van de winterse omstandigheden en een staking van regionale openbaar vervoerbedrijven kan dit zorgen voor een drukkere ochtendspits.

In de nacht naar donderdag en donderdagochtend is er in grote delen van het land kans op plaatselijke gladheid door hagel- en sneeuwbuien. Na de buien is er kans op bevriezing door van natte weggedeelten. Waar nodig, zal gestrooid worden. Het KNMI geeft van donderdagnacht tot de loop van de ochtend voor een groot deel van het land code geel af.

De combinatie tussen de winterse buien en mogelijke gladheid, kunnen ervoor zorgen dat het nog drukker wordt op de weg dan het gebruikelijk al is op een donderdagochtend. Daarnaast staakt het personeel van regionale OV-bedrijven donderdag en vrijdag, wat er ook toe kan leiden dat het drukker wordt op de weg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.