Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 28 januari 2023, 3:32

Fietser naar het ziekenhuis na valpartij op de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle

ZWOLLE – Een fietser is vrijdagnacht gewond geraakt bij een ongeluk op de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle. De fietser is met spoed overgebracht naar het Isala ziekenhuis.

Rond 00.15 uur ging de fietser door een nog onbekende oorzaak hard onderuit. De man raakte daarbij gewond aan onder meer zijn hoofd. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren belde direct 112. De toegesnelde hulpdiensten hebben zich ontfermd over de gewonde fietser. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar het Isala Ziekenhuis.

De fiets van het slachtoffer is tijdelijk gestald bij een woning. Vanwege de hulpverlening was de Rhijnvis Feithlaan tijdelijk afgesloten.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Locatie

112 Melding

00:22:24 28-01-23 Aanrijding letsel Rhijnvis Feithlaan Zwolle Politie IJsselland (Persvoorlichter)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.