Logo 112Overijssel

Redactie overig 0 reactie(s) za 21 augustus 2021, 2:41

Groep jongeren steekt vuurwerk af in Hengelo, buurt helpt met zoeken

Laatst bijgewerkt: zaterdag 02:41 uur
HENGELO – De politie heeft vrijdagnacht opgetreden tegen een groep jongeren die lopend door de bloemenbuurt trok en daarbij zwaar vuurwerk afstaken. Dat leidde tot veel kabaal, waarvan de politie meldingen kreeg.

Verschillende politiewagens werden naar de groep jongeren gestuurd. Meerdere buurtbewoners reageerden op het kabaal en liepen de straat op. Eén van hen rende de vluchtende groep zelfs achterna.

Op aanwijzen van verschillende buurtbewoners hebben agenten een 17-jarige jongen uit Hengelo in een achtertuin aangetroffen. Tijdens zijn poging om uit handen van de politie te blijven is hij gewond geraakt aan zijn beide handen. Niet veel later werd verderop een 18-jarige man uit Hengelo gevonden.
Vanuit vervolgonderzoek kon ook de medeverdachten worden geïdentificeerd. Allen zullen een bekeuring ontvangen voor de nodige overtredingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.