Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 13 november 2023, 15:18

Jongen (13) gewond bij aanrijding met auto in Deventer

DEVENTER – Een 13-jarige jongen is vanochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Spitdijk met de Holterweg in Deventer.

De jongeman kwam vanuit Bathmen en wilde volgens de politie de Holterweg oversteken om richting Deventer te fietsen. Naast de fietser stond een bestelbus of ander groot voertuig die ook linksaf wilde slaan richting Deventer. Omdat de bestelbus leek te gaan rijden dacht de fietser dat de weg vrij was en dat hij ook over kon steken. Er bleek toch nog een auto aan te komen vanuit Deventer richting Holten, welke de fietser niet meer kon ontwijken.

De jongeman raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto had lichte schade en is onder begeleiding van agenten naar huis gebracht. De kruising is berucht vanwege de vele aanrijdingen met fietsers. Vorige week ging het op een vergelijkbare manier ook al mis en werd een fietser naar de spoedpost gebracht na een aanrijding. De provincie Overijssel, verantwoordelijk voor de weg, heeft al aangegeven dat de oversteek niet voldoet aan de richtlijnen. Hoe en wanneer dit wordt opgelost is nog niet bekend.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.