Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 mei 2015, 12:32

Jongen mishandeld en bestolen van scooter

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – De politie heeft zaterdag 2 mei drie jongens aangehouden op verdenking van diefstal van een scooter en mishandeling van een 17-jarige jongen uit Zwolle.

 

De jongen zat rond 22.40 uur op een pleintje aan de Lijnbaan in Zwolle toen een groepje voor hem bekende jongens op hem afkwam. De jongens begonnen de jongen plotseling te schoppen en slaan en namen zijn scooter mee. De aanleiding heeft vermoedelijk te maken met een conflitc die de jongen eerder had met de jongens. De jongen liepen diverse verwondingen op.

 

Er zouden in elk geval vijf jongens bij de mishandeling zijn betrokken. Daarnaast stond een groep jongens toe te kijken. Op basis van verklaringen, kon de politie kort na de mishandeling drie jongemannen aanhouden op verdenking van mishandeling en diefstal van een scooter (20-jarige man uit Oldebroek, 21- en 22-jarige man uit Wezep). De politie onderzoekt de zaak verder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.