Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 22 juli 2023, 12:17

Lange file tussen Apeldoorn en Deventer na ongeval

Laatst bijgewerkt: zaterdag 22 jul 2023 om 16:19 uur

DEVENTER – Op de A1 tussen Apeldoorn en Deventer heeft ter hoogte van de IJsselbrug bij Deventer een ongeluk plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Of er gewonden zijn gevallen bij het ongeluk is niet bekend.

Rond 11.45 uur kregen de hulpdiensten een 112melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. Meerdere brandweerwagens, ambulances en politiewagens spoedden zich naar de IJsselbrug. Bij aankomst heeft het ambulancepersoneel zich ontfermd om de inzittende(n) van de personenauto.

Beide voertuigen liepen bij het ongeluk schade op en moesten door een berger worden afgesleept. Een berger is op dit moment druk bezig met het afslepen van de vrachtwagen.

Vanwege het ongeluk zijn de twee rechterrijstroken afgesloten. Hierdoor is er een flinke file ontstaan tussen Apeldoorn en Deventer.

Zodra de berging is afgerond wordt de weg weer vrijgegeven.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.