Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 februari 2016, 16:17

Man aangehouden na poging diefstal bij school

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – De politie heeft in de nacht van zondag 14 op maandag 15 februari op de Zwartewaterallee een 18-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van een poging diefstal bij een school aan de Mozartlaan. Een tweede verdachte ging er vandoor richting de Schumannlaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 3.20 uur melde een getuige dat er twee verdachte personen bij een school aan de Mozartlaan stonden. De politie ging ter plaatse. Daarna meldde een beveiliger dat twee mannen een poging hadden gedaan om de school binnen te komen en waren weggerend. Een zoektocht in de omgeving, tips van getuigen en de inzet van een speurhond hebben geleid naar de 18-jarige man. Hij is aangehouden op de Zwartewaterallee. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte en vraagt daarvoor de hulp van eventuele getuigen.

Getuigenoproep
De tweede verdachte is een jonge man van ongeveer 20 jaar en hij droeg een zwart regenpak en mogelijk een masker. Het regenpak had op de achterzijde van de jas een reflecterende streep. Op beide broekspijpen zat aan de zijkant ook een reflecterende streep. De man is te voet gevlucht richting de Schumannlaan. Hebt u rond 3.20 uur iemand zien lopen die voldoet aan het signalement? Of hebt u regenkleding en/of een masker gevonden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.