Logo 112Overijssel

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 19 maart 2023, 15:11

Moeder en zoontje uit Rijssen gewond bij ongeval in Epe

EPE – Bij een ongeluk op de kruising Zuukerenkweg met De Meent in Epe zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Het gaat om een moeder met haar zoontje. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nadat de bestuurster van de zwarte Opel de Meent over wilde steken en daarbij de witte Mercedes over het hoofd zag. Door de klap belandde de witte Mercedes enkele tientallen meters verderop in een droge greppel. In de witte Mercedes zat een jong gezin uit Rijssen. Zij waren net bij familie op bezoek geweest en waren onderweg terug naar huis. De man en een zijn dochtertje raakte niet gewond. De vrouw en een zoontje zijn gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de zwarte Opel kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s raakten fors beschadigd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Een groot deel van de kruising is vanwege het ongeluk afgesloten. Beide auto’s zullen na het onderzoek worden afgesleept.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Epe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Epe lees je in onze categorie 112 Nieuws Epe. Alle 112 alarmeringen uit Epe kan je live volgen via 112 meldingen Epe.

Locatie

112 Melding

14:09:08 19-03-23 Aanrijding letsel Zuukerenkweg Epe Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.