Logo 112Overijssel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 november 2015, 16:35

Omstanders houden man aan na poging overval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:55 uur

ZWOLLE – Alerte getuigen hebben dinsdagmiddag 10 november een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man had daarvoor twee medewerksters van een winkel aan de Assendorperstraat bedreigd met een mes.

De man kwam de winkel binnen en bedreigde bij de kassa twee medewerksters met een mes. Hij wilde dat ze de kassa openmaakten. Daarna ging hij er vandoor, maar omstanders hebben de achtervolging ingezet en konden hem aanhouden op de Molenweg. Hij is overgedragen aan de politie. Er is niemand gewond geraakt.

Politie zoekt mes
De politie is nog op zoek naar het mes. Als mensen in de omgeving van de Assendorperstraat of de Molenweg een mes aantreffen dan worden ze verzocht het mes te laten liggen en meteen de politie te bellen via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.