Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 januari 2018, 17:30

Onbekend tweetal probeert scooter te roven

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Twee onbekende jongens hebben op dinsdagavond 16 januari geprobeerd een 19-jarige Zwollenaar te beroven van zijn scooter. Het slachtoffer reed rond 20.35 uur over de Biezenknoppen richting de Bultkroos toen twee onbekende jongens hem de doorgang beletten. Onder bedreiging van een mes probeerden ze hem zijn scooter afhandig te maken. Nadat hij dit weigerde, gingen de twee er lopend vandoor richting de Mattenbies.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Ten tijde van het incident zouden er meerdere auto’s op de Biezenknoppen gestaan of gereden hebben. Mogelijk dat zij iets gezien hebben van deze poging beroving. De politie roept hen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

 

Signalementen
De twee onbekende jongens die de Zwollenaar probeerden te beroven waren 15 a 16 jaar oud en ongeveer 1.70 m lang. Eén had een donkere huidskleur en was gekleed in een legergroene jas met camouflageprint. De andere was blank of licht getint en droeg een wit masker. Beiden hadden een smal postuur en spraken Nederlands.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.