Logo 112Overijssel

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 mei 2016, 16:25

Overval op woning aan de Meppelerstraatweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:12 uur

ZWOLLE – Op vrijdagavond kort voor middernacht werden agenten gestuurd naar een woning aan de Meppelerstraatweg in Zwolle. Ter plaatse hoorden ze dat zojuist een woningoverval had plaatsgevonden en dat vermoedelijk twee daders al waren verdwenen.

 

Rond 23.55 uur gingen agenten naar het adres. Aanvankelijk zou er mogelijk een conflict in een woning zijn. Agenten werden binnengelaten en troffen daar vier vrouwen. Ze vertelden dat ze zojuist waren overvallen door twee mannen. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Bij de overval is niemand gewond geraakt. De forensische opsporing heeft sporenonderzoek gedaan en de politie is op zoek naar getuigen.

 

Getuigenoproep
Volgens getuigen zou het gaan om twee mannen. Eén van de daders is blank en ongeveer 1.80 M lang en de ander heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 1.75 M lang. De politie is op zoek naar getuigen die tussen ongeveer 23.30 en 24.00 uur in de Meppelerstraatweg iets hebben gezien of anderszins is opgevallen in relatie tot dit incident.

 

Het kan zijn dat de daders er bijvoorbeeld met een auto vandoor zijn gegaan en dat hun rijgedrag is opgevallen. Kennis van het merk, het type, de kleur en een rijrichting van die auto kan van belang zijn voor dit onderzoek. Hebt u iets gezien, belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.