Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 april 2016, 15:54

Politie is op zoek naar getuige schietincident op een fiets

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Het rechercheteam dat het schietincident onderzoekt dat op 9 april plaatsvond op de Wijheseweg in Zwolle wil graag in contact komen met een persoon die daar rond 1.45 uur heeft gefietst.

 

Meteen na het schietincident werden twee mannen aangehouden. Deze mannen zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De slachtoffers, die nog in het ziekenhuis liggen, zijn buiten levensgevaar.

 

De slachtoffers reden samen in hun voertuig, een grijze Mercedesbestel, over de Wijheseweg. Ze kwamen uit de richting van Deventer en reden omstreeks 1.45 uur in de richting van Zwolle toen zij door onbekenden werden beschoten. Uit onderzoek blijkt dat er rond dit tijdstip een persoon op de fiets reed. De politie wil heel graag in contact komen met deze persoon en verzoekt hem/haar zich te melden.

 

Naast deze fietser wil het recherche team ook in contact komen met alle bestuurders van voertuigen die op zaterdag 9 april tussen 1.30 uur en 1.45 uur over deze provinciale weg reden.

 

Camerabeelden zijn welkom!

Mogelijk zijn er mensen die camerabeelden, van dashcams, bewakingscamera’s of opnamen met telefoontoestel, hebben gemaakt die nacht in de omgeving van het incident. Deze beelden zou de politie graag ontvangen, aangezien ze mogelijk heel waardevol zijn voor het onderzoek naar het schietincident.

 

Getuige of weet u meer?

De politie is sowieso op zoek naar getuigen van het schietincident. Heeft u iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek? Of heeft u andere informatie over het incident? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.