Logo 112Overijssel

Redactie brand 0 reactie(s) wo 19 april 2023, 16:36

Scootmobiel vliegt in brand in Deventer; bestuurder ongedeerd

DEVENTER – Flinke zwarte rookwolken boven Deventer, reden? Op de Platvoetsdijk stond een scootmobiel en struik in brand. Niemand raakte gewond.

Rond 14.00 uur reed een man nietsvermoedend met zijn scootmobiel over de Platvoetsdijk toen zijn scootmobiel plots begon te roken. De man stapte van zijn scootmobiel af en niet veel later stond zijn scootmobiel volledig in brand.

De brandweer werd ingeseind en rukte met spoed uit. Bij aankomst van de brandweer bleek niet alleen de scootmobiel te branden maar ook inmiddels de struik waar de scootmobiel in de buurt van stond. Door de hevige vlammen was de brand overgeslagen.

De brandweerlieden wisten het vuur snel onder controle te krijgen waardoor de vlammen zich niet verder konden uitbreiden. De scootmobiel moet echter als verloren worden beschouwd.

De oorzaak van de brand zou volgens de brandweer kortsluiting in het accupakket zijn geweest. De eigenaar van de scootmobiel wordt door familie opgehaald.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.