Logo 112Overijssel

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 27 januari 2023, 22:17

Slachtoffer van zogenaamde ‘bankmedewerkers’ zet achtervolging in

MARKELO – Vandaag, even voor 13:00 uur, kreeg de politie een 112 melding van een man (69) uit Markelo die slachtoffer was geworden van zogenaamde ‘bankmedewerkers’. Toen één van hen aan de deur was geweest en ervandoor ging met onder andere zijn bankpas, begon de man te twijfelen. Hij zette de achtervolging in.

Op het Burgemeester de Beaufortplein kon het slachtoffer de verdachten met zijn auto klem zetten. Het resulteerde in een handgemeen waarbij de man is mishandeld. Alerte getuigen schoten hem gelukkig te hulp. De verdachten wisten te vluchten.

Met hulp van omstanders en lokale WhatsAppgroepen in Markelo werden de twee verdachten snel gevonden. De mannen van 18 en 19 jaar uit Heerenveen en Drachten zitten vast en het verdere onderzoek loopt. Het slachtoffer is opgevangen.

112 Markelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Markelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Markelo. Alle 112 alarmeringen uit Markelo kan je live volgen via 112 meldingen Markelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.