Logo 112Overijssel

Redactie overig 0 reactie(s) ma 20 maart 2023, 15:10

Snelheidscontroles binnen de gemeenten Ommen en Dalfsen; 20 bekeuringen

OMMEN – Afgelopen week heeft de politie op meerdere locaties binnen de gemeenten Ommen en Dalfsen snelheidscontroles uitgevoerd middels de lasergun.

Er zijn 20 processen verbaal uitgeschreven voor 30 km/u te hard of nog harder. Ook zijn er rijbewijzen ingevorderd. Wat opviel is dat het verkeersbeeld druk was en de excessen erg hoog lagen.

Zo hebben agenten op de Beerzerweg een bestuurder zijn rijbewijs ingevorderd met een gemeten snelheid van 80 km/u te hard na correctie. Dit houdt in dat de bestuurder 140 km/u reed op een weg waar 60 km/u is toegestaan. Deze weg is vorige week nog belicht in verband met de toegenomen drukte i.v.m. wegwerkzaamheden op de N341.

Bij de wegwerkzaamheden op de Beerzerhaar zijn 2 processen verbaal uitgeschreven voor 40 en 47 km/u te hard na correctie.

Op de N36 is het rijbewijs ingevorderd van een bestuurder die met een gemeten snelheid van 98 km/u te hard reed na correctie. Dit houdt in dat de bestuurder 198 km/u reed op een autoweg waar 100 km/u is toegestaan.

Op de Dedemsweg in Dalfsen zijn ook nog 3 processen verbaal uitgeschreven voor 44, 37 en 36 km/u te hard.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.