Logo 112Overijssel

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 10 oktober 2023, 20:28

Twee vrouwen in Deventer betrapt op winkeldiefstal

DEVENTER – De politie heeft vanavond in Deventer twee vrouwen aangehouden die zijn betrapt op winkeldiefstal. De vrouwen zijn op hun rooftocht zowel langs de Albert Heijn, de Jumbo en de Action gegaan.

Drie politiewagens snelden zich met spoed naar de Flora in Colmschate. Bij de Albert Heijn waren twee vrouwen op heterdaad betrapt op winkeldiefstal. De politie hield de vrouwen aan en ontdekte dat de dieven ook al bij de Jumbo en de Action waren geweest.

De politie trof onder meer een wasrek bij de vrouwen aan. Wat er verder allemaal is buitgemaakt is niet bekend. Beide dames zijn door de politie meegenomen naar het bureau.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.