Logo 112Overijssel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 oktober 2020, 17:07

Vals geld aangetroffen bij snelle automobilist op de N50

Laatst bijgewerkt: zaterdag 09:52 uur

KAMPEN – Zondagavond zagen agenten een automobilist met hoge snelheid over de N50 tussen Kampen en Hattem rijden. Hiervoor werd hij staande gehouden. In verband met een vermoeden van rijden onder invloed van drugs wilden de agenten een speekseltest afnemen maar eerst werd de bestuurder gefouilleerd. Naast een niet verboden mes en een kleine hoeveel softdrugs, troffen zij 8 valse briefjes van 50 euro aan. Hierop de verdachte aangehouden. De speekseltest gaf twee soorten drugs aan en dus werd overgegaan op een bloedproef.

 

Het geld werd in beslag genomen en nadat de verdachte gehoord was, mocht hij met een rijverbod van 24 uur, met een proces verbaal voor snelheid (>30 te hard) en proces verbaal voor het voor handen hebben van vals geld naar huis.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.