Logo 112Overijssel

Redactie landelijk 0 reactie(s) vr 01 september 2023, 21:14

Vanaf vandaag stopt Burgernet met het versturen van sms en spraakberichten

NEDERLAND – Vanaf vandaag stopt Burgernet met het versturen van sms / spraakberichten. Als u berichten van Burgernet wilt blijven ontvangen, kunt u meedoen via de Burgernetapp. Hiermee is uw privacy beter geborgd omdat u zich niet als deelnemer hoeft te registreren.

Daarnaast biedt de app veel meer mogelijkheden dan sms/spraak. Zo kunt u een foto sturen naar de meldkamer als u wat heeft gezien. Heeft de centralist meer ruimte voor de beschrijving van het signalement, daarmee voorkomen we onduidelijke afkortingen. En ontvangt u ook actieberichten van de omgeving waar u zich bevindt en AMBER Alerts met foto.

Download de app en help met het vinden van verdachte van onder andere diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving, en vermiste personen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.