Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 juli 2018, 17:16

Verdachte na achtervolging onderuit met snorfiets

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Donderdag werd na een snelheidsovertreding een snorfietser gesommeerd mee te rijden met een motoragent naar een controlelocatie bij de Rembrandtlaan in Zwolle. De bestuurder, een 24 jarige Zwollenaar, maakte echter rechts om keert en reed met hoge snelheid over o.a. fietspaden de wijk Holtenbroek in. Hierbij vloog hij uit de bocht en raakte hij licht gewond.

 

Het vermoeden bestond dat hij onder invloed van drugs was. De verdachte bleek een kleine hoeveelheid drugs bij zich te hebben. Hij werd aangehouden en aan het bureau bleek hij op de speekseltest op tenminste 4 soorten drugs positief te testen. Een bloedproef werd afgenomen. Het rijbewijs kon niet ingevorderd worden, die had de verdachte namelijk niet. Tijdens de insluiting werd er meer dan een gebruikershoeveel drugs bij hem aangetroffen. De recherche is momenteel bezig met het onderzoek.

 

Pv voor niet voldoen aan aanwijzing, rijden zonder rijbewijs, snelheid en rijden onder invloed. Uiteraard ook ter zake bezit van drugs. De rechter zal hiervan de straf bepalen.
De snorfiets die van een ander was, raakte zodanig beschadigd dat er een WOK op het kenteken is gekomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.