Redactie 112 0 reactie(s) do 23 augustus 2018, 16:04

Vier Zwollenaren opgepakt in drugsonderzoek

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – De politie heeft woensdagavond in een drugsonderzoek vier Zwollenaren aangehouden. Een 31-jarige Zwolse vrouw en een 24-jarige Zwollenaar worden verdacht van handel in harddrugs. Zij waren al langer bij ons beeld, ook dankzij tips van buurtbewoners. De andere twee verdachten zijn mogelijke kopers.

Handel in drugs leidt in veel gevallen tot overlast. Buren voelen zich minder veilig en de openbare orde wordt vaker verstoord. Daarom nemen we meldingen over drugsoverlast altijd serieus en proberen we die overlast ook zo snel mogelijk te stoppen. Tijdens het onderzoek naar de twee verdachten hebben we informatie verzameld. Daarnaast waren we extra alert op deze twee personen.

 

Drugstransactie
Gisteren hebben agenten de vrouw op heterdaad betrapt tijdens een mogelijke drugstransactie. Ze is aangehouden op de Kranenburgweg. Op dat moment zat zij in een auto. In de auto lag harddrugs en contant geld. We hebben haar mogelijke handlanger, een 24-jarige man uit Zwolle, en twee vermoedelijke kopers ook aangehouden.

 

Bestrijding drugsoverlast
Het gebruik van harddrugs leidt tot meer criminaliteit en heeft schadelijke effecten voor de volksgezondheid. Daarnaast levert het veel overlast op. Meld het daarom altijd als je vermoed dat er bij jou in de buurt drugs wordt gedeald! Neem contact met ons op via een privébericht, bel 0900-8844 of doe anoniem een melding bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Dit kan ook via een tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.