Redactie 112 0 reactie(s) do 12 maart 2015, 11:33

Vrouw gewond bij poging gewelddadige straatroof

Laatste update: 1 jaar geleden

ZWOLLE – Woensdagmiddag 11 maart tussen 15:00 en 15:30 uur is een 64-jarige vrouw uit Zwolle het slachtoffer geworden van een gewelddadige poging tot diefstal, waarbij zij gewond raakte.

 

Zij liep op het fietspad van de Mastenbroekerallee, terhoogte van het zanddepot, richting Klokkengieterlaan. Door een haar tegemoetkomende jongen op een snorscooter werd geprobeerd met geweld haar rugtas te pakken. Dit mislukte doordat zij de tas met beide schouderbanden stevig over haar schouders droeg. De vrouw kwam echter ten val en liep verwondingen aan haar hoofd en nek op. Zij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

 

Signalement

De bestuurder van deze scooter is een blanke jongen, ongeveer 18-20 jaar oud, met een stoppelbaardje. Hij droeg een grijze pet en zwarte jas. Hij reed op een donkergrijze bromscooter mogelijk van het merk Peugeot, type Speedfire, die veel lawaai maakte. Hij ging er vandoor in de richting van de Drapenierlaan.

 

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal ~ en nog niet met de politie gesproken hebben ~ wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

 

Naar de straatroof is een onderzoek gestart.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.