Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 23 december 2022, 17:22

Vrouw mist hand na oppakken explosief in haar woning in Hengelo

Laatste update: 1 maand geleden

HENGELO – De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart nadat op dinsdagavond 22 november rond 22.45 uur een explosie had plaatsgevonden in een woning aan de Egbertstraat in Hengelo. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat in de omgeving een groepje jongens hebben gelopen. Het rechercheteam dat het incident onderzoekt wil graag met hen in contact komen. Mogelijk hebben zij belangrijke informatie over deze gebeurtenis. De 30-jarige bewoonster van het pand is behoorlijk gewond geraakt. Naast letsel in haar gezicht en op haar borst is het grootste deel van haar hand hierdoor verwijderd. Ze heeft inmiddels meerdere operaties ondergaan.

De vrouw hoorde de betreffende avond lawaai in haar slaapkamer. Toen ze ging kijken wat er aan de hand was zag ze dat de ruit van haar slaapkamer was vernield. Op haar bed lag een voorwerp dat mogelijk een illegaal vuurwerk, een cobra, is geweest. De vrouw pakte het op om dit weer door de kapotte ruit naar buiten te gooien. Op dat moment plofte het explosief in haar hand en raakte zij zodanig gewond dat ze een aantal weken in het ziekenhuis heeft gelegen.

Wie weet meer?

Het rechercheteam is op zoek naar getuigen die meer weten over wat de aanleiding van dit incident is geweest. Ook hoopt ze dat het groepje jongens, die omstreeks het incident in de omgeving zijn gezien, zich melden.
Melden kan aan het politiebureau of door te bellen met 0900-8844. Weet je meer over dit incident maar wil je anoniem blijven? Tip dan via Meld misdaad anoniem 0800 7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.