Logo 112Overijssel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juni 2016, 16:49

Zwollenaar aangehouden voor woningoverval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:15 uur

ZWOLLE – De politie heeft dinsdag 14 juni een tweede verdachte aangehouden voor een woningoverval aan de Meppelerstraatweg. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwolle. Vrijdag 20 mei werden vier vrouwen overvallen. Hetzelfde weekend kon de politie een eerste verdachte aanhouden.

 

Na de melding van de overval is de politie meteen een onderzoek gestart. De betrokkenen en getuigen zijn gehoord, sporen zijn veiliggesteld en er is een oproep gedaan voor getuigen. Gelukkig raakte er bij de overval niemand gewond. Zondag 22 mei konden agenten een 21-jarige man uit Zwolle aanhouden. Het onderzoek leidde op dinsdag 14 juni tot de aanhouding van een 22-jarige Zwollenaar.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Overijssel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.